Локшина із креветками
- Локшина (яєчна) 200 г
- Креветки 200 г
- Петрушка 1 пуч.
- Перець болгарський (червоний) 1 шт.
- Лимон 0.5 шт.
- Горошок зелений (консервований) 3 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний
У киплячу воду укинути локшину. Варити 5-8 хв. Відкинути на дуршлак. Промити холодною водою.
Закип'ятити воду. Додати сіль, перець і лимон. Варити креветки 3-5 хв. Остудити, очистити.
Перець помити, очистити від насіння, тонко нарізати.
Локшину обсмажити на олії. Зверху - креветки, перець, зелений горошок. Посипати рубаною зеленню.
Конфеты карамель шоколад фабрика производитель http://recepti.biz.ua
Простые рецепты блюд - рецепт кофе гляссе. Поможем выйти замуж в Германию.
Кексы в магазине Rozetka - кексы и маффины рецепты с фото. Рецепты С Фото на любой вкус.
Рецепты новогодних праздничных блюдКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепты салатов на любой вкус - салат невеста рецепт. Осетинские пироги на заказ.
Рецепты из редькиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter