Лобіо зі стручкової квасолі
- Квасоля (стручкова) 400 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 1 зуб.
- Помідори 2 шт.
- Яйце (сире) 1 шт.
- Коріандр 1 пуч.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Олія рослинна
Свіжу квасолю вимити, відрізати "хвостики", якщо довга - розрізати навпіл.
Підготовлену квасолю опустити в киплячу підсолену воду і варити 15 хвилин. Злити.
Цибулю і часник очистити. Цибулю нарізати дрібними кубиками, часник пропустити через прес, обсмажити в олії до прозорості цибулі. Додати очищені від шкірки (обдати окропом, облити холодною водою і очистити) і нарізані дрібними кубиками помідори. Обсмажити.
Додати квасолю і дрібно нарізану зелень коріандру, посолити, поперчити і тушкувати 5 хвилин.
Вбити сире яйце, відразу добре перемішати і зняти з вогню.
Рецепты салатов на любой вкус: рецепт салата курица в перьях.
Купить мицелий: салат с белыми грибами. Осетинские пироги на заказ.
Пицца хат рецепт маргарита. Рецепт пицца маргарита.
Самые оригинальные и вкусные рецепты салатов. Рецепт вкусного салата форум.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter