Лобіо
- Квасоля червона - 2 / 3 скл.
- Цибуля ріпчаста (середня) - 1 шт
- Морква (невелика) - 1 шт
- Томатна паста (або 2-3 свіжих помідори) - 2-3 ст. л.
- Борошно пшеничне - 1 ст. л.
- Спеції (сіль, перець, хмелі-сунелі, набір спецій - за смаком)
- Часник - 1 зуб.
- Зелень (кріп, петрушка, кінза - за смаком) - 2 / 3 пучків.
Зварити квасолю в несолоній воді. щоб квасоля варилася швидше - підливати холодну воду.
коли квасоля готова - злити відвар в окремий посуд.
обсмажити нарізану кубиками цибулю і натерту на крупній тертці моркву.
В олії обсмажити борошно до золотавого кольору, додати томатну пасту і трохи обсмажити, потім додати спеції і залити це відваром від квасолі до стану рідкої сметани. Додати до смаку цукор. .
В квасолю викласти цибулю та моркву, залити соусом і перемішати. Тушкувати 10 -15 хвилин.
додати подрібнену часточку часнику і зелень.
Смачного!. ; -).
Салат святковий рецептПростые рецепты блюд. Кулинарные рецепты на все случаи. Вкусно
Рецепты выпечки на рождествоЕдим и не толстеем! Кекс из творога, галеты со сливами! Узнайте рецепт
Куриный рулет с яйцом и морковьюкуриный рулет
Восстановить обмен веществ - диетолог светлана фус сайт. Аюрведические добавки из Индии.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter