Лобіо
646
інгредієнти:
- Квасоля (червона) 500 г
- Горіхи волоські 2 скл.
- Сік гранатовий 150 мл
- Сіль
- Перець чорний
- Кінзa (петрушка)
- Часник 4 зуб.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Лавровий лист
Квасолю замочити на ніч. Відварити 1,5-2 години.
За 20-30 хвилин до готовності квасолі додати сіль і лавровий лист із запашним перцем. Окремо порізати дрібно цибулю і обсмажити на олії до золотистого кольору. Додати до квасолі.
Соус. Змішати в блендері горіхи, часник, зелень і гранатовий сік. Підмішати його до квасолі, протушкувати 10-15 хвилин.
Салат святковий рецептКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов
рождественская выпечка рецепты
ТутСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Салаты в стакане рецептыИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
www.recepti.biz.ua рецепты салатов из языка
Майонез рецептиПроизводство майонеза. Производство майонеза, масла
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі