Лобіо
- Квасоля (консервована) 2 бан.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Кінза
- Часник 2 зуб.
- Томатна паста 1 ст.л.
- Помідор 1 шт.
- Перець солодкий червоний 1 шт.
- Сік граната 2 ст.л.
- Горіхи волоські
- Сіль
- Олія рослинна
- Петрушка
- Базилік
Взяти глибокий сотейник або сковороду з високими бортами.
Порізати цибулю тонкими півкільцями і посмажити на олії до прозорості.
Помідор обшпарити окропом і зняти шкіру. Порізати кубиками.
Перець порізати кубиками.
Додати до цибулі перець, обсмажити, у кінці додати кубики помідора, обсмажити все разом.
На сковороду викласти з банок квасолю разом з рідиною.
Додати томатну пасту, тушкувати, доки випариться половина рідини. Трохи посолити.
Волоські горіхи нарізати гострим ножем на тонкі пластини
Кінзу помити й нарізати.
Часник подрібнити.
Як тільки рідина наполовину випарується, додати до квасолі зелень, часник, горіхи, соус гранатовий або сік, сухі трави. Якщо треба досолити і додати трохи цукру.
Ще 10 хвилин і можна вимикати.
Увесь час перемішувати масу.
У кінці додати свіжу зелень.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт салата с фетой. Рецепты салатов на любой вкус.
Рецепты печень трески. Рецепты из печени говяжьей.
Кондитерские формы - кексы кофейные. Кексы в магазине Rozetka.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter