Літня курочка зі сливами та черрі
- Курка
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Слива 8 шт.
- Ткемалі
- Цукор
- Сіль
- Перець чорний
- Соус (томатний)
- Олія рослинна
- Приправа
Курячі частини наколоти виделкою. Посолити і поперчити. 3 сливи блендером подрібнити у пюре, додати трохи цукру, 2 ч. л. соусу "Ткемалі", 1 ст. л. томатного соусу або аджики. Цією сумішшю обмазати куряче м'ясо, втираючи його у м'якоть. Залишити на 1-1,5 години. Форму для запікання змастити олією. Цибулю нарізати тонкими півкільцями і викласти у форму. Підсолити і посипати карі. Перемішати. На цибулю викласти куряче м'ясо. Поставити у розігріту духовку хвилин на 40. Решту слив розрізати навпіл, добре посипати цукром. Витягнути форму із куркою з духовки, перекласти курку половинками слив та помідорами черрі. Поставити запікати ще хвилин на 20.
Рецепты Приготовления: рецепты приготовления мясных салатов. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Салат малахитовая шкатулка с кивиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Вкуснейшие рецепты тут - суп чанахи рецепт. Как приготовить вкусный шашлык.
Великий пост 2007 рецепты. Кухня рецепты пост.
Кондитерские формы - рецепт кекс столичный. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты здоровой выпечки - рецепты выпечка в микроволновой печи.
Обучение диетологов: диетолог светлана фус сайт. Практическая кулинария худеющим.
Салат мимоза лосось www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter