"Літня казка холодною зимою"

ДРУГІ СТРАВИ
500 "Літня казка холодною зимою"
Фото -
інгредієнти:
  • Свинина (яловичина) 1 кг
  • Морква 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Вершки (20% жирності) 150 мл
  • Вино червоне сухе 150 мл
  • Олія рослинна 8 ст.л.
  • Сіль
  • Перець чорний

М'ясо вимити і нарізати скибочками товщиною 1 см.

Злегка обсмажити із двох сторін.

фото Потім помістити обсмажене м'ясо у форму для запікання, попередньо посоливши і приправивши. Морквину натерти на тертці для корейської моркви, цибулю порізати півкільцями і все це обсмажити у тій же олії, де смажилося м'ясо. Залити овочі вершками, протушкувати трохи і додати червоне вино, тушкувати, помішуючи, близько 5 хвилин. Вилити отриманий соус на м'ясо і поставити у духовку, розігріту до 200 градусів. Запікати протягом півгодини.

М'ясо подавати із картопляним пюре, поливши його м'ясним соусом.

Кухни от лучших производителей - изысканные рецепты французской кухни. Рецепты для ужина.

Рецепт салат морепродукты http://recepti.biz.ua

Рецепт заварного крема для напалионаКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Рецепты кулинарные сайты. Рейтинг известных кулинарных сайтов.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter