"Літня казка холодною зимою"
- Свинина (яловичина) 1 кг
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Вершки (20% жирності) 150 мл
- Вино червоне сухе 150 мл
- Олія рослинна 8 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний
М'ясо вимити і нарізати скибочками товщиною 1 см.
Злегка обсмажити із двох сторін.
Потім помістити обсмажене м'ясо у форму для запікання, попередньо посоливши і приправивши. Морквину натерти на тертці для корейської моркви, цибулю порізати півкільцями і все це обсмажити у тій же олії, де смажилося м'ясо. Залити овочі вершками, протушкувати трохи і додати червоне вино, тушкувати, помішуючи, близько 5 хвилин. Вилити отриманий соус на м'ясо і поставити у духовку, розігріту до 200 градусів. Запікати протягом півгодини.
М'ясо подавати із картопляним пюре, поливши його м'ясним соусом.
Кухни от лучших производителей - изысканные рецепты французской кухни. Рецепты для ужина.
Рецепт салат морепродукты http://recepti.biz.ua
Рецепт заварного крема для напалионаКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепты кулинарные сайты. Рейтинг известных кулинарных сайтов.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter