Літній овочевий торт

ДРУГІ СТРАВИ
716 Літній овочевий торт
Фото - Літній овочевий торт
інгредієнти:
  • Картопля 5 шт.
  • Сир твердий 200 г
  • Масло вершкове 2 ст.л.
  • Кабачок 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Перець солодкий 1 шт.
  • Помідор 2 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Сіль
  • Перець
  • Зелень
  • Сир домашній 200 г
  • Сметана 5 ст.л.
  • Яйце куряче 2 шт.

Літній овочевий тарт інгредієнти Картоплю очистити. Сир натерти на дрібній тертці. Масло розтопити.

Літній овочевий тарт Змастити маслом круглу форму.

Натерти картоплю на крупній тертці, змішати з маслом і сиром. Викласти у форму, щільно притиснувши до стінок і дна форми.

фото Літній овочевий тарт Випікати в духовці при 200°С 30 хвилин.

Дістати картоплю з духовки і злегка вирівняти краї картопляної основи, використовуючи чашку, тому що при випіканні вони злегка сповзають.

Літній овочевий тарт Картопля Начинка.

Порізати кільцями кабачки.

Цибулю - півкільцями.

Перець - смужками.

Помідори - кільцями.

Часник дрібно порубати.

Зелень дрібно посікти.

У розігрітій сковороді окремо обсмажити цибулю, перець і кабачки.

Сир потерти на тертці.

Для заливки змішати сир домашній, сметану та яйця. Посолити, поперчити за смаком.

На картопляну основу викласти сир, зверху овочі - кабачки, цибулю з перцем, помідори, зелень, часник. Посолити, поперчити.

Залити заливкою і в духовку хвилин на 40.

Подавати теплим. 

 

Отдых у моря без посредников: салат ласточкино гнездо фото. Рецепты салатов на любой вкус.

Кулинарные рецепты от Tramontina: салат с копченым мясом рецепт. Осетинские пироги на заказ.

Бизнес с Avon, узнай секрет - как дома сделать йогурт без йогуртницы.

Новогодние рецепты блюд. Рецепты приготовления новогодних блюд.

салат легкий Курица

recepti.biz Поставки тортов, хлеба, выпечки и др

ТутКулинарно-домашний сайт

Кухонные и пищевые термометры: приготовление домашней мясной колбасы. Купить колбасу, цены.

Пасхальные рецепты: рецепт пасхи. А вы готовы к Пасхе.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter