Літнє овочеве рагу
- Картопля 500 г
- Кабачок 500 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Часник 1 зуб.
- Сіль
- Олія рослинна
- Зелень
- Перець духмяний
- Лавровий лист
Картоплю нарізати кубиками, обсмажити в олії хвилин 5 до золотистої скоринки. Кабачки так само нарізати кубиками. Додати їх до картоплі, посолити, перемішати і смажити хвилин 10.
Моркву, болгарський перець нарізати смужками, цибулю кубиками, часник дрібно. Все додати в сковороду, перемішати і смажити до готовності картоплі, періодично помішуючи. Овочі до цього часу повинні бути теж готові.
Посипати порізаною зеленню, додати духмяний перець горошком і лавровий лист для аромату.
Кулинарные рецепты - рецепт фасолевого торта. Рецепты тортов.
Рецепты пончиков на кефиреКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
www.recepti.biz.ua Индейка рецепт Рождество
recepti.biz салати з крабовими паличками рецепти
Морепродукты салат рецепт. Салат морепродукты рецепт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter