Листкове рагу
- Курка 800 г
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Помідор 1 шт.
- Горошок зелений (консервований) 1 бан.
- Картопля 6 шт.
- Часник
- Зелень
- Масло вершкове
- Олія рослинна
- Сир твердий 200 г
Почистити картоплю, горошок злити і промити.
Моркву і цибулю почистити, порізати півкільцями цибулю, а моркву натерти на крупній тертці.
Зелень і часник дрібно-дрібно порізати.
Вичавити часник на середній шар, щоб аромат залишився приємним. Туди ж зелень.
У форму покласти шматочки масла.
Укласти некрупно порізану картоплю.
Курочку порізати середніми кубиками або смужками.
Підсмажити на сковороді, щоб курятина злегка пустила сік. Укласти поверх картоплі, а на курку - цибулю, порізану півкільцями.
Всі інгредієнти викласти шарами. На верх укласти помідори кружечками.
Запікати при температурі 180 градусів (або середній вогонь). Можна закрити фольгою. Хвилин 50-60.
Хвилин за 10 до готовності засипати тертим сиром.
www.recepti.biz.uaрецепти до нового року
Спартак картинки на Рабочий стол 1920х1080Новости, фотографии, аудио- и видеоматериалы болельщиков Спартака
Рецепт кекс столичный с изюмомРецепт Кекса В Мультиварке. Авторские рецепты
recepti.biz Мясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепт пампушек с фотоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Тайская кухня рецепты салатовКафе-ресторан тайской кухни. Интернет-магазин тайской косметики
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter