Листкова свинина
- Свинина (вирізка) 1 кг
- Бекон (нарізка) 150 г
- Оливки 0.5 скл.
- Яйце куряче 2 шт.
- Молоко 100 мл
- Борошно пшеничне 70 г
- Кріп
Невелику форму для випічки викласти шаром бекону.
Нарізати свинину на невеликі шматочки, туди ж порізати оливки, кріп, посолити і все добре перемішати.
Із яйця, борошна і молока приготувати кляр.
Кожен шматочок свинини умочити у кляр і щільно викласти у форму на бекон.
Краї бекону загорнути у середину. Накрити фольгою і поставити у розігріту до 200 градусів духовку, приблизно, на 1 годину.
Дістати. Злити зайву рідину, що утворилася. Перевернути на тарілку і подати до столу.
Рецепты пирогов и пирожков: пирог в разъемной форме. Формы для Пирогов.
Книга Рецептов Для Мультиварки - рецепты блюд из рыбы. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Ресторанные рецепты вкусных салатов. Рецепт салат очень вкусный.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты приготовления шубы. Настоящий суп харчо с фото.
Рецепты салатов на любой вкус: мимоза салат рецепт. Здоровые рационы на каждый день.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter