Листкова куряча грудка
- Філе куряче 1 шт.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Спеції
- Майонез
- Гірчиця
- Сир м´який
- Баклажан
Попередньо замаринувати у спеціях курячу грудку (від 2 годин). Далі, порізати як на відбивні, відбити через плівку молоточком, покласти на сковороду і швидко обсмажити із двох сторін.
Змастити одну сторону - майонез + гірчиця і зверху викласти кружечок маринованого баклажана (гриби, шматочок солоного огірка або маринований помідор), зверху закрити шматочком сиру і закрити кришкою до розплавлення сиру. Це 5 хв приблизно.
Осетинские пироги на заказ: рецепт фасолевого торта.
Осетинские пироги на заказ: салаты с яблоками рецепты.
Дамский салат рецепт каперсы. Фото салата с тунцом и каперсами.
Готовим со вкусом - рецепт закуски рафаэлло. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепт приготовления мяса дикого кабанаКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепты пирогов и пирожков с фото: пирог со шпинатом.
ЗдесьПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter