Листкова капуста з овочами і гречаною кашею
837
інгредієнти:
- Капустa білоголова 0.5 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Крупа гречана 1 скл.
Капусту ділимо на листя, які злегка відбиваємо і відварюємо 5 хвилин у підсоленій воді.
Тремо на тертці моркву, дрібно ріжемо цибулю, відправляємо на сковороду.
Підсмажуємо на олії, додаємо сіль і перець.
Варимо гречану кашу, змішуємо кашу і засмажку.
Деко застеляємо папером для випічки, кладемо найменший капустяний листок.
На нього - кашу з овочами.
Накриваємо капустяним листком побільше і так далі.
У підсумку виходить нафарширована половинка капусти. Відправляємо в нагріту духовку на 10 хвилин.
Салати з бринзою рецептсалати з бринзою
Крабовый Салат. Рецепты - салат з свинячим язиком.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі