Лісові горщики
- Гриби (лисички) 500 г
- Картопля 500 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Олія рослинна
- Грудка (нарізка) 250 г
- Вершки 150 мл
- Сир твердий 100 г
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Лисички помити, очистити, нарізати, відварити, потім обсмажити із цибулею або відразу обсмажити.
Горщики змастити олією.
На дно горщика покласти нарізану картоплю, посипати приправою.
Грудку або будь-яку іншу нарізку нарізати на невеликі шматочки (за необхідності).
На картоплю покласти грудку.
Зверху тоненький шар - знову картопля.
Далі - гриби з цибулею.
Знову шар картоплі і приправи, налити трохи вершків.
Зверху все засипати тертим сиром.
Закрити горщики кришками, поставити у духовку хвилин на 30-40.
Дістати горщики, посипати зеленню.
Кухонные Принадлежности - польская выпечка рецепты.
Буржуйский салат с Курицей: рецепт салата курица в перьях. Вкуснейшие рецепты тут.
Салати з рибоюсалати з рибою
Хлеб по домашнемухлеб по домашнему
Рецепты для хлебопечки, вкусно: кулинария блюда из печени.
Главные пасхальные рецепты - вкусные рецепты с фото на пасху. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Кулинарный сайт любящей жены летние рецептыПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Рецепты салатыМясных, фруктовых и экзотических салатов
recepti.biz.uaкак приготовить почки говяжьи
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter