"Лісове озеро" з м'яса, сиру й овочів
- Яловичина 200 г
- Сир твердий 120 г
- Асорті овочеве 300 г
- Яйце 1 шт.
- Кефір 150 г
- Борошно 1 скл.
- Бульйон (м´ясний) 1.5 скл.
М'ясо поставити варитися на вогонь до напівготовності.
Приготувати овочі.
Баклажан очистити від шкірки, нарізати дрібними кубиками, посолити і дати постояти 15 хв. Рідину, що виділиться, злити.
Цибулю і 1 зубчик часнику очистити, порубати. У сковороді розігріти 2 ст. л. оливкової олії, обсмажувати цибулю і часник 2 хвилини. Додати до цибулі і часнику натерту на тертці моркву, стручковий перець, розмішати й тушкувати хвилин 5 на невеликому вогні.
Додати кубики баклажана, перемішати і смажити 10 хвилин.
Влити м'ясний бульйон і тушкувати ще хвилин 5.
Потім збити всі овочі блендером до однорідної маси.
Приготувати тісто, яке під час приготування страви буде служити кришкою, а пізніше - смачним доповненням до страви.
Яйце, кефір, щіпку солі збити, додати борошно, замісити тісто.
Готове тісто накрити рушником, поставити в тепле місце.
Відварене напівготове м'ясо нарізати кубиками.
Так само вчинити з сиром.
У приготовані горщики шарами викласти м'ясо і сир, залити все овочевим соусом.
Тісто розділити на частини і розкачати корж так, щоб прикривав шийку горщика, звисаючи на пару сантиметрів.
Поставити в розігріту до 200 градусів духовку.
Рецепты к праздничному новогоднему ужину 2007 г тут
Салат радичио рецепты как убрать горечьРецепты Для Мультиварки -Молоко -Пошагово -Творожить. Авторские рецепты
Готовим со вкусом - рецепты панакоты с фото.
Рецепты здоровой выпечки: украинская выпечка рецепты с фото.
Торт с фотографией: тортики фото. Мюзикл Баллада о маленьком сердце.
Заварной крем рецепт приготовления тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter