Лисички з макаронами і сиром
- Макаронні вироби 200 г
- Гриби (лисички) 700 г
- Часник 2 зуб.
- Сир 150 г
- Олія рослинна
- Маслo вершкове
- Петрушка
- Сіль
- Перець
Лисички почистити, промити, ті, що побільше, порізати.
Розігріти олію і вершкове масло, обсмажити в них тонко порізаний часник протягом двох хвилин.
Додати лисички і відразу як слід їх посолити і поперчити. Перемішати і хвилин 5 потримати під закритою кришкою, а коли пущений грибами сік закипить, кришку відкрити і тушкувати, не закриваючи кришкою, хвилин 15-20, періодично помішуючи, доки рідина майже вся не випарується.
Одночасно відварити макарони у підсоленій з олією воді, воду злити.
Сир натерти на крупній тертці, зелень дрібно посікти.
Змішати готові макарони з грибами, присипати сиром, петрушкою і скропити олією. Подавати негайно.
Рецепт сирника з макомИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Салат малахитовая шкатулкаИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Натуральный рецепт от насморка - рождественская выпечка рецепты. Рецепты выпечки.
Рецепт пасхи из сметаны. Стародавний рецепт пасхи.
Салат Грушевый с Курицей в соусе. Порционный слоеный салат с Курицей, яблоком, орехами и грибами.
Лучший рецепт рыбы от Юлии Высоцкой recepti.biz.ua
Рецепты с филе курицы с фотоРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепты тортов на любой вкус - медовик рецепт. Поможем выйти замуж в Германию.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter