Лисички у вершково-часниковому соусі

ДРУГІ СТРАВИ
834 Лисички у вершково-часниковому соусі
Фото - Лисички у вершково-часниковому соусі
інгредієнти:
  • Лисички 300 г
  • Вершки 200 г
  • Молоко 100 г
  • Вегета 1 ч.л.
  • Часник 2 зуб.
  • Сіль
  • Зелень

Лисички у вершково-часниковому соусі (для пасти) інгредієнти Грибочки миємо, чистимо, ріжемо.

Лисички у вершково-часниковому соусі (для пасти) Тушкуємо в олії доки не випарується рідина (хвилин 10), підсолюємо трохи.

фото Лисички у вершково-часниковому соусі (для пасти) Вливаємо молоко та вершки, додаємо на смак приправ і тушкуємо ще 10 хвилин доки соус не стане густим.

Лисички у вершково-часниковому соусі (для пасти) Лисички Насамкінець посипаємо свіжою зеленню, розчавлюємо часник, перемішуємо й даємо постояти хвилини 2.

Рецепты из капусты: капуста пелюстка рецепт.

Кулинарные рецепты с пошаговым описаниемОписание, дистрибутив. Кулинарный словарь

Кулинарные рецепты от Tramontina: мясные салаты.

Кухни фото - изысканные рецепты французской кухни. Мультиварка Philips.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter