Лисички у вершково-часниковому соусі
834
інгредієнти:
- Лисички 300 г
- Вершки 200 г
- Молоко 100 г
- Вегета 1 ч.л.
- Часник 2 зуб.
- Сіль
- Зелень
Грибочки миємо, чистимо, ріжемо.
Тушкуємо в олії доки не випарується рідина (хвилин 10), підсолюємо трохи.
Вливаємо молоко та вершки, додаємо на смак приправ і тушкуємо ще 10 хвилин доки соус не стане густим.
Насамкінець посипаємо свіжою зеленню, розчавлюємо часник, перемішуємо й даємо постояти хвилини 2.
Рецепты из капусты: капуста пелюстка рецепт.
Кулинарные рецепты с пошаговым описаниемОписание, дистрибутив. Кулинарный словарь
Кулинарные рецепты от Tramontina: мясные салаты.
Кухни фото - изысканные рецепты французской кухни. Мультиварка Philips.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі