"Лінивці" (ледачі голубці)
- Фарш (змішаний, свинина+яловичина) 0.5 кг
- Капуста білоголова 0.25 шт.
- Рис 0.5 скл.
- Томатна паста 200 г
- Сметана 200 г
- Спеції (сіль, перець чорний, хмелі-сунелі)
- Борошно 2 ст.л.
- Вода
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
Відварити рис майже до повної готоності. Нашаткувати дрібно капусту, додати сіль, перець і перетерти, доки вона не стане м'якою і не дасть сік. Додати у капусту фарш, рис, борошно, трохи води, спеції і всe перемішати до однорідної консистенції. Скачати кульки будь-якого розміру і укласти їх у форму для запікання. Змішати томатну пасту, сметану, сіль, перець і спеції з водою у такій кількості, щоб залити повністю голубці. Залити і поставити у духовку на середній вогонь хвилин на 40-50. Якщо рідина почне випаровуватися, можна підливати води.
Кулинарные рецепты: рецепт фасолевого торта. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Поможем выйти замуж в Германию: рецепт борща украинского.
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего: выпечка домашнего хлеба рецепты. Закупка рецепты.
Холодные закуски для банкета: холодные закуски в лаваше.
Салаты с каперсами и креветкамиКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Черничное варенье рецепт пятиминуткаРецепты варенья. Производство и поставки варенья и джемов из ягод и фруктов
Кулинарные рецепты от Tramontina - французские салаты рецепты. Рецепты Приготовления.
Мультиварки для выпечки: новогодний кекс рецепт. Рецепты на праздничный стол.
Рецепты даши малаховойСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Как приготовить летний салат: рецепт салата мимоза с фото. Рецепты для пароварки, вкусно.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter