Linguine з креветками і зеленим горошком
595
інгредієнти:
- Локшина 350 г
- Горошок зелений 200 г
- Креветки очищені 300 г
- Сік лимона 1 шт.
- Вершки 100 мл
Поставити варити пасту. Розігріти сковороду з антипригарним покриттям і спасерувати у ній зелений горошок з креветками з додаванням лимонного соку до м'якості горошку - приблизно 3-4 хвилини.
Посолити, додати вершки і 2 ч. л. води, дати покипіти 1 хвилину. Пасту промити і викласти в соус із креветок і горошку, гарно перемішати і подавати на стіл, розклавши по порційних тарілках.
Готовим со вкусом: салати з серцем. Кулинарные рецепты от Tramontina.
recepti.biz Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі