Лин запечений у духовці з картоплею

ДРУГІ СТРАВИ
1359 Лин запечений у духовці з картоплею
Фото - Лин запечений у духовці з картоплею
інгредієнти:
  • Лин 2 шт.
  • Кріп свіжий 1 пуч.
  • Помідор 3 шт.
  • Кріп сухий 1 ст.л.
  • Майонез 4 ст.л.
  • Перець чорний (мелений) 0.5 ч.л.
  • Картопля 5 шт.

Лінь запечений в духовці з картоплею інгредієнти Начинка. Помідори помити і нарізати на кружечки, кріп помити і дати обсохнути.

Лінь запечений в духовці з картоплею Рибу помити, чистити не треба, вийняти нутрощі, добре промити порожнину черевця. Рибку злегка натерти сіллю зовні і зсередини, зробити хрестоподібні не глибокі надрізи. У середину черевця покласти часточки помідора й цілі гілочки кропу. Укласти рибу на деко, попередньо змастивши його олією, обсипати злегка сухим кропом.

Картоплю нарізати на кружечки, не дуже тонкі, обтерти сіллю і укласти між рибкою. Злегка поперчити.

фото Лінь запечений в духовці з картоплею Майонезом обмазати картоплю (щоб вона не була сухою і надалі мала золоту скоринку). Рибу можна злегка збризнути олією.

Лінь запечений в духовці з картоплею Лінь Поставити у духовку, приблизно на 50-60 хвилин. Картопля до цього часу повинна бути повністю готова і мати красиву скориночку. У процесі приготування рибку можна кілька разів збризкувати олією. 

 

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter