Лин запечeний
- Риба 700 г
- Пасто томатна 50 г
- Перець чорний 0.5 ч.л.
- Паприка солодка (мелена суха) 0.5 ч.л.
- Сметана (жирна) 50 г
- Сіль 0.5 ч.л.
Лина помити під холодною водою і випатрати. Вирізати зябра й очі. Луску у лина відскрібати не треба, вона при будь-якій гарячій обробці розчиняється.
Натерти сіллю, перцем і паприкою спочатку з одного боку, перевернути і зробити те ж з іншого.
Потім густо обмазати томатною пастою із кожної сторони.
Із пакетика облити рибу сметаною, тільки з одного боку.
Поставити у розігріту духову шафу на гриль-програму із температурою 160-180 градусів на 40-60 хв.
Рецепт торта вишиванкаУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Рецепты выпечки на любой вкус - торты без выпечки. Купить кондитерку.
Вы кондитер из Петербурга: недорогой крем для торта.
Торт В Мультиварке Рецепты: новогодний кекс рецепт. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.
Как приготовить вкусный шашлык: рецепт рахат лукума с фото. Рецепты с фото.
Психолог лариса ренарИнформация о психологе. Тимоти Лири - все о психологе и экспериментаторе
Простые рецепты блюд: чанахи рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter