Лин запечeний

ДРУГІ СТРАВИ
721 Лин запечeний
Фото - Лин запечeний
інгредієнти:
  • Риба 700 г
  • Пасто томатна 50 г
  • Перець чорний 0.5 ч.л.
  • Паприка солодка (мелена суха) 0.5 ч.л.
  • Сметана (жирна) 50 г
  • Сіль 0.5 ч.л.

Риба Лина помити під холодною водою і випатрати. Вирізати зябра й очі. Луску у лина відскрібати не треба, вона при будь-якій гарячій обробці розчиняється.

Натерти сіллю, перцем і паприкою спочатку з одного боку, перевернути і зробити те ж з іншого.

Потім густо обмазати томатною пастою із кожної сторони.

Риба Із пакетика облити рибу сметаною, тільки з одного боку.

фото Риба Поставити у розігріту духову шафу на гриль-програму із температурою 160-180 градусів на 40-60 хв. 

 

 

Рецепт торта вишиванкаУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

Рецепты выпечки на любой вкус - торты без выпечки. Купить кондитерку.

Вы кондитер из Петербурга: недорогой крем для торта.

Торт В Мультиварке Рецепты: новогодний кекс рецепт. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.

Как приготовить вкусный шашлык: рецепт рахат лукума с фото. Рецепты с фото.

Психолог лариса ренарИнформация о психологе. Тимоти Лири - все о психологе и экспериментаторе

Простые рецепты блюд: чанахи рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter