Лин в морозиві
1069
інгредієнти:
- Риба (лин свіжий) 1 кг
- Часник 5 зуб.
- Перець червоний пекучий (мелений)
- Олія оливкова
- Сіль
- Морозиво (пломбір) 100 г
Помити рибу. Зняти філе.
Злегка відбити філе і змастити оливковою олією. Посолити.
Поперчити червоним перцем. Посипати дрібно нарізаним часником зверху.
З другою частиною філе проробити те ж саме. І "накласти" її зверху на першу частину.
Далі на сковорідку і смажити. Кришкою не накривати.
За п'ять хвилин до кінця змастити рясно морозивом.
http://recepti.biz.uaРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Лучшие рецепты французской кухни http://recepti.biz.ua
Где взять рецепт торта наполеон. Торт наполеон фирменный рецепт.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі