Лінь у сметанному соусі
653
інгредієнти:
- Риба (лин) 2 шт.
- Картопля 1.5 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сметана 200 г
- Майонез 100 г
- Сіль
- Перець чорний
- Спеції (для риби)
Рибу почистити, помити, порізати на шматки.
Обсмажити шматки на соняшниковій олії з кожного боку.
Цибулю порізати кільцями і обсмажити на олії.
Рибу укласти в горщик.
Зверху на рибу викласти обсмажену цибулю.
Сметану змішати із майонезом, сіллю і спеціями для риби, добре збити виделкою.
Залити цією сумішшю рибу із цибулею і відправити в гарячу духовку на 30 хв.
До риби відварити картоплю. У тарілку покласти картоплю, рибу і залити сметанним соусом із цибулею з горщика.
Мультиварка Philips: рецепты панакоты с фото.
recepti.biz.ua салаты с Курицей рецепты
торт медовый с черносливом рецепт
Праздничные салаты - праздничные салаты к новому году. Мультиварки для выпечки.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт торт наполеон.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі