Лин у молоці
- Риба (лин) 1 шт.
- Молоко 500 мл
- Вода (бульйон) 200 мл
- Цибуля ріпчаста
- Морква
- Масло вершкове 50 г
- Сіль
Рибу почистити від луски, нутрощів, ретельно вимити й нарізати на порційні шматочки. На дно каструлі викласти нарізану моркву і цибулю.
На них порції риби, залити бульйоном, потім додати молоко, стільки, щоб покривало рибу, посолити, варити на мінімальному вогні 45 хвилин. Додати вершкове масло і варити ще 5-10 хвилин.
Подавати рибу можна у гарячому вигляді з молочно-вершковою підливкою і гарніром або в холодному, підлива перетворюється у ніжне желе.
Как приготовить летний салат: салат святковий рецепт.
http://recepti.biz.uaсалати з рибою
Рецепт пончики с чеснокомКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Кондитерские формы: кекс без масла и маргарина.
Салат с Курицей и грибами и помидорамиСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
recepti.biz Рецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепты на романтический ужин: рецепт ужина на скорую руку.
ЗдесьРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter