Лимонне м'ясо у лимонному рисі
- Телятина 500 г
- Цибуля ріпчаста (велика) 1 шт.
- Лимон 3 шт.
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Кориця 0.5 ч.л.
- Куркума 0.5 ч.л.
- Перець чорний
- Перець червоний пекучий
- Сіль
- Рис 200 г
- Сік лимонний 2 ст.л.
- Цедра лимона 2 шт.
М'ясо очистити від плівок і нарізати великими шматочками так, щоб зверху укладався лимон.
Натерти м'ясо сіллю, червоним і чорним перцем.
Цибулю дрібно порубати і обсмажити на олії (до золотистої скоринки не доводити).
Корицю і перець подрібнити.
Вичавити сік із двох лимонів.
Змішати сік зі спеціями (попередньо його процідивши).
Останній лимон нарізати кільцями (за кількістю шматочків м'яса). Викласти шматочки м'яса на цибулю. Викласти на нього лимон і залити сумішшю соку і спецій. Тушкувати під закритою кришкою 30 хвилин.
Зрізати кірки із двох лимонів, залити водою і варити 10 хвилин. Потім видалити кірки, додати сіль, куркуму і лимонний сік. Всипати рис і варити 12 хвилин.
Рис варити не зливним способом, з розрахунку 2 частини рису на 3 частини рідини.
Постные шоколадно-вишневые кексы: кофейный кекс рецепт.
http://recepti.biz.ua кулинарные сайты как приготовить ролл с лососем
Как приготовить летний салат: салат из ананаса рецепт. Салаты с ананасом.
Книга Рецептов Для Мультиварки: рецепты блюда на рождество.
Рецепт приготовления мяса дикого кабанаКулинарные рецепты
Мастики и кремы для украшения тортов. Как делать розочки из крема для украшения тортов.
ТутПошаговые иллюстрированные рецепты. Тысячи кулинарных рецептов на
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter