Лимонне куряче м'ясо запечене в духовці
- М´ясо куряче (грудка) 4 шт.
- Борошно
- Олія 4 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 2 зуб.
- Мед 1 ст.л.
- Лимонна шкірка 1 шт.
- Розмарин 1.5 ч.л.
- Сік лимона 1 шт.
- Бульйон (курячий) 1 скл.
- Спеції (сіль, перець)
4 грудки розрізати на дві частини по товщині або 8 стегенець без кісток.
Помити куряче м'ясо і висушити паперовими рушниками. Трохи посолити, поперчити.
Обваляти в борошні з двох сторін.
Обсмажити на гарячій сковороді на оливковій олії приблизно 5 хв на кожній стороні.
Вийняти курку.
Витерти сковороду, налити олію і спасерувати цибулю на повільному вогні хвилин 10-12.
Лимонну шкірку дрібно нарізати, дрібно нашаткувати часник.
Додати нарізану лимонну шкірку, часник і розмарин, пасерувати ще 2 хвилини.
Додати карі, куркуму і бульйон (кубик).
Додати мед, лимонний сік і на великому вогні дати закипіти.
Розігріти духовку до 200°С. Користуючись шумівкою вибрати всю цибульну масу і викласти у посудину для духовки.
Зверху викласти куряче м'ясо. Полити соусом, що залишився у сковороді. Ще трохи посолити і поперчити. Випікати в духовці 30-45 хвилин. Збризкувати духовку водою кожні 15 хв.
Смачна кутя рецептПраздничные рецепты. Меню на праздник. Читай на
Поможем выйти замуж в Германию: десерты без выпечки рецепты с фото. Кухонные Принадлежности.
Кулинарные рецепты - кулинарные рецепты первые блюда. Рецепты для мультиварки, вкусно.
Салати з свинячого язикасалати з свинячого язика
Рецепты В Мультиварке Рецепты - рецепты пошаговые с фото.
Рецепты салата с морепродуктамиУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Пирог со шпинатом и сыром здесь
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter