Лимонна риба під горіхово-хлібним штрейзелем

ДРУГІ СТРАВИ
669 Лимонна риба під горіхово-хлібним штрейзелем
Фото - Лимонна риба під горіхово-хлібним штрейзелем
інгредієнти:
  • Риба біла (філе) 4 шт.
  • Масло вершкове 2 ст.л.
  • Крихта хлібна 50 г
  • Горіхи волоські 2 ст.л.
  • Часник 1 зуб.
  • Зелень (петрушка) 2 ст.л.
  • Лимон (цедра, сік) 1 шт.
  • Перець чилі 1 шт.
  • Олія волоського горіха 3 ч.л.
  • Розмарин (гілочка) 2 шт.

Лимонна риба під горіхово-хлібним штрейзелем інгредієнти Розтопити вершкове масло у невеликій каструлі, зняти з вогню.

Додати у масло хлібну крихту, волоський горіх, цедру і сік половини лимона, половину розмарину і половину петрушки. Перемішати.

Лимонна риба під горіхово-хлібним штрейзелем Філе посолити. Викласти хлібно-горіхову суміш на рибу, притиснути.

Покласти філе у форму з фольги, злегка змащену олією.

Запікати в попередньо розігрітій до 200 градусів духовці 25-30 хвилин.

Змішати часник, залишені цедру, лимон, розмарин, петрушку і перець чилі. Додати олію волоського горіха. Добре перемішати.

Покласти готову рибу в підігріті тарілки, полити зверху масляним соусом.

фото Лимонна риба під горіхово-хлібним штрейзелем Подавати з рисом, зеленим салатом.

шоколадный пудинг

Рецепты на праздничный стол: рецепт торта киевский. Рецепты котлет.

Выпечка оптом: рождественские выпечки. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.

recepti.biz.ua рецепт салата из лапши и морепродуктов

Психолог лариса ренарПолина Гавердовская - психолог

Рецепты Приготовления - праздничные первые блюда. Как приготовить вкусный шашлык.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter