Лимонна риба під горіхово-хлібним штрейзелем
- Риба біла (філе) 4 шт.
- Масло вершкове 2 ст.л.
- Крихта хлібна 50 г
- Горіхи волоські 2 ст.л.
- Часник 1 зуб.
- Зелень (петрушка) 2 ст.л.
- Лимон (цедра, сік) 1 шт.
- Перець чилі 1 шт.
- Олія волоського горіха 3 ч.л.
- Розмарин (гілочка) 2 шт.
Розтопити вершкове масло у невеликій каструлі, зняти з вогню.
Додати у масло хлібну крихту, волоський горіх, цедру і сік половини лимона, половину розмарину і половину петрушки. Перемішати.
Філе посолити. Викласти хлібно-горіхову суміш на рибу, притиснути.
Покласти філе у форму з фольги, злегка змащену олією.
Запікати в попередньо розігрітій до 200 градусів духовці 25-30 хвилин.
Змішати часник, залишені цедру, лимон, розмарин, петрушку і перець чилі. Додати олію волоського горіха. Добре перемішати.
Покласти готову рибу в підігріті тарілки, полити зверху масляним соусом.
Подавати з рисом, зеленим салатом.
Рецепты на праздничный стол: рецепт торта киевский. Рецепты котлет.
Выпечка оптом: рождественские выпечки. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.
recepti.biz.ua рецепт салата из лапши и морепродуктов
Психолог лариса ренарПолина Гавердовская - психолог
Рецепты Приготовления - праздничные первые блюда. Как приготовить вкусный шашлык.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter