Лідака-ун-вона
649
інгредієнти:
- Щука 1 кг
- Яйце куряче 4 шт.
- Кисляк 1.5 скл.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Зелень 1 ст.л.
- Борошно пшеничне 1 ст.л.
Щуку промити, відрізати голову і плавники. Рибку випатрати, натерти зовні і зсередини сіллю, посипати рубаною зеленню. Обваляти в борошні і залишити на 40 хвилин.
Потім видалити кістки. У глиняний горщик покласти нарізане шматочками філе, посипати дрібно нарізаною цибулею, залити добре збитою яєчно-молочною сумішшю. Поставити в духовку на 40 хвилин.
Подавати з молодою картоплею.
Рецепты православной кухни в пост. Рецепт блюд строгого поста.
Рецепты. торт медовик. Рецепт торта медовик.
Рецепт крема для украшения торта recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі