Левенгі
901
інгредієнти:
- Дичина (перепел або курча) 2 шт.
- Цибуля червона 1 кг
- Горіхи волоські 200 г
- Соус (турша, соус з аличі) 0.5 скл.
- Масло вершкове (топлене) 2 ст.л.
- Перець чорний
- Сіль
Для приготування соусу необхідно подрібнити цибулю і горіхи.
Обов'язково відцідити сік з тертої цибулі, щоб соус не був рідкий.
Змішати терту цибулю і горіхи у співвідношенні 5/1, додати сливовий соус. Прогріти терту цибулю на вершковому маслі.
Нафарширувати пташок, змастити їх сливовим соусом і запекти в духовці протягом години.
Как приготовить летний салат - праздничные салаты к новому году. Рецепты Приготовления.
ТутРецепты и советы. Кулинарные рецепты
recepti.biz.uaРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі