«Летючий голландець»
- Батон 2 шт.
- Куряче філе 700 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Сметана 2 ст.л.
- Огірок маринований (солоний) 2 шт.
- Селера коренева 0.5 шт.
- Помідор 2 шт.
- Перець болгарський 0.5 шт.
- Сир 150 г
- Сіль
- Спеції
Куряче філе подрібнити на м'ясорубці або дрібно нарізати. Мариновані огірки нарізати кружечками. Перець почистити від насіння і прожилок і нарізати соломкою, помідор кружечком.
Очищену ріпчасту цибулю нарізати дрібними кубиками й обсмажити на сковороді з додаванням рослинної олії до золотистого кольору.
Очищену кореневу селеру нарізати соломкою і обсмажити на олії до золотистого кольору.
У батона мінімально зрізати верхівку і вийняти м'якуш.
У мисці з'єднати куряче м'ясо, обсмажену цибулю, натерти часник на дрібній тертці, додати 2 столові ложки сметани, посолити, поперчити, додати спеції. Гарно перемішати. Заповнити цим фаршем батон.
Зверху покласти нарізані мариновані огірки.
Потім шар із обсмаженої селери.
Наступний шар із кружечків помідора і смужок перцю.
Зверху змастити майонезом або сметаною злегка. Натерти сир на тертці і посипати рясно батон. Запікати при температурі 200-220 градусів 30-40 хвилин до золотистої скоринки.
Рецепты украшения для тортовКулинарные рецепты
recepti.biz.uaРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
recepti.biz.uaКлассические и оригинальные рецепты теста и выпечки с пошаговыми фото
recepti.biz.ua рецепт вкусного салата с авокадо
Рецепт греческого салата: салаты с белыми грибами рецепты.
Рецепты с фото салатов. Авокадо яйцо салат фото рецепт.
Как приготовить почки говяжьи в духовкекак приготовить почки говяжьи
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter