Легке овочеве рагу
- Помідор черрі 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Олія
- Помідор
- Капуста цвітна
- Бульйон
- Лавровий лист
- Сіль, перець
- Горошок зелений
- Орегано
- Сік лимона
- Горіхи
Моркву вимити, очистити, нарізати великими шматками. Цибулю очистити, подрібнити. Помідори вимити.
У сковороді з розігрітою олією обсмажити (2-3 хвилини) цибулю, додати помідори, цвітну капусту, моркву, влити бульйон, покласти лавровий лист, посолити, поперчити і тушкувати 10 хвилин.
Викласти в сковорідку зелений горошок, приправити орегано, соком лимона і тушкувати ще 7 хвилин.
При подачі тушковані овочі посипати горіхами.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты рождественской выпечки. Простые рецепты.
Всегда круглосуточно. Мечта: рецепти блюд на кожен день. Книга Рецептов Для Мультиварки.
Простые рецепты блюд: рецепты в пост. Мультиварка Philips.
Рецепт пончики с чеснокомИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Пироговая лавка. Доставка пирогов - пирог из тыквы. Вкуснейший пирог из тыквы.
Печенье барни цена в пятерочкеПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов
Салат с авокадо, яблоком и куриным филе. Все виды салатов из яблок.
Польские кухни в санкт петербурге recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter