Легені із аджикою
950
інгредієнти:
- Легені яловичі 1 кг
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Перець чорний (мелений і горошком)
- Перець червоний (пекучий)
- Смалець 1 ст.л.
- Лавровий лист 5 шт.
- Аджика (пекуча) 100 г
- Сметанa 200 г
- Кмин (сухий)
- Сіль
Помити легені, відварити до готовності (45-60 хв).
Очистити від плівки.
Нарізати середніми шматочками. Видалити трубочки.
Тушкувати у сковороді. Додати 1 склянку води, смалець, лавровий лист, перець горошком, посолити. Протушкувати 20 хв.
Поперчити чорним і червоним перцем. Додати цибулю, кмин, сметану. Тушкувати до готовності цибулі.
У кінці додати аджику і протушкувати ще 5 хв.
Как приготовить летний салат: салат белоцерковский рецепт. Рецепты салатов на любой вкус.
Настоящий суп харчо с фото - кулинарные рецепты с пошаговым описанием. Кулинарные рецепты.
Арахисовое масло рецепты. Рецепт арахисового масла.
Мультиварка Рецепты Творожен: рецепты пончиков на кефире. Кулинарные рецепты.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі