Ледачий горщик
- М´ясо 600 г
- Рис 150 г
- Картопля 8 шт.
- Морква 2 шт.
- Перець болгарський (червоний) 1 шт.
- Цибуля 1 шт.
- Зелень (кріп, петрушка)
Зварити м'ясо до напівготовності.
Картоплю і моркву нарізати кубиками, рис промити.
На дно горщика викласти картоплю і моркву.
Потім в кожен горщик насипати по столовій ложці рису.
Зверху викласти м'ясо і залити бульйоном (не до самого верху).
Поставити горщики у духовку на 40-50 хвилин.
Нарізати перець великими шматочками і нашаткувати цибулю.
Дістати горщики з духовки, викласти у них перець, цибулю і посипати зеленню. Знову в духовку на 30-40 хвилин до повної готовності.
Готовим со вкусом - холодные закуски рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты С Фото на любой вкус: рецепты пляцков с фото. Рецепты с фото.
Мультиварки для выпечки: песочный пирог с яблоками.
Внимание! Термосы и термокружки - приготовление йогурта в термосе.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter