"Ледачі" відбивні

ДРУГІ СТРАВИ
660 "Ледачі" відбивні
Фото -
інгредієнти:
  • М´ясо (свинина, телятина, курка) 500 г
  • Крохмаль картопляний 2 ст.л.
  • Майонез 3 ст.л.
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Спеції
  • Олія рослинна

М'ясо нарізати маленькими кубиками, скласти у миску, додати спеції і крохмаль. Перемішати, додати майонез, все знову перемішати. Якщо куряче м'ясо, то нехай постоїть у маринаді хвилин 10. Якщо ж свинина або телятина, то треба поставити на холод на кілька годин. Коли м'ясо замаринувалося, додати яйця. Маса не повинна бути занадто рідкою, тому що кляр стече із м'яса і оладки не вийдуть пишними. У сковороду з олією викласти ложкою і смажити.

Глазурь со вкусом шоколада: шоколадный пудинг.

Поможем выйти замуж в Германию: рецепты торт киевский. Воздушный торт с малиной.

Кулинария. капуста брокколиПопробуй приготовить куриный салат с капустой и изюмом! Просто и вкусно

Вкусные рецепты с фото - песочный пирог с яблоками. Мультиварки для выпечки.

Салат с морепродуктами рецептМясных, фруктовых и экзотических салатов

recepti.biz Кулинарные рецепты. Рецепты и советы

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter