"Ледачі" відбивні
- М´ясо (свинина, телятина, курка) 500 г
- Крохмаль картопляний 2 ст.л.
- Майонез 3 ст.л.
- Яйце куряче 2 шт.
- Спеції
- Олія рослинна
М'ясо нарізати маленькими кубиками, скласти у миску, додати спеції і крохмаль. Перемішати, додати майонез, все знову перемішати. Якщо куряче м'ясо, то нехай постоїть у маринаді хвилин 10. Якщо ж свинина або телятина, то треба поставити на холод на кілька годин. Коли м'ясо замаринувалося, додати яйця. Маса не повинна бути занадто рідкою, тому що кляр стече із м'яса і оладки не вийдуть пишними. У сковороду з олією викласти ложкою і смажити.
Глазурь со вкусом шоколада: шоколадный пудинг.
Поможем выйти замуж в Германию: рецепты торт киевский. Воздушный торт с малиной.
Кулинария. капуста брокколиПопробуй приготовить куриный салат с капустой и изюмом! Просто и вкусно
Вкусные рецепты с фото - песочный пирог с яблоками. Мультиварки для выпечки.
Салат с морепродуктами рецептМясных, фруктовых и экзотических салатов
recepti.biz Кулинарные рецепты. Рецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter