"Ледачі перці"
- Перець болгарський (заморожений) 2 пач.
- Перець болгарський червоний 1 шт.
- Фарш м´ясний (змішаний) 600 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Рис 250 г
- Яйце 1 шт.
- Сметана (15% ) 250 г
- Приправа
Відварити рис.
Перець пробланшувати в окропі кілька хвилин.
Відкинути, дати стекти, остудити.
Перець свіжий очистити.
Нарізати дрібними смужками.
Цибулю дрібно нарізати, обсмажити.
Змішати фарш, яйце, цибулю. Посолити, додати будь-які приправи.
Додати рис, вимішати.
Сформувати кульки, обсмажити швидко, щоб тільки схопилися.
Щільно укласти на деко із високими бортами.
Викласти перець (свіжий і заморожений).
Сметану розвести рідко.
Залити страву, поставити у духовку хвилин на 30-40, приблизно 200 градусів. Слідкувати, щоб не підгоріло.
Гарнірувати будь-яким свіжим зеленим салатом.
Салат мясной с блином. Рецепт салат мясной.
Кулинарные рецепт пиццы с картинкой. Пицца в картинках.
Рецепты Приготовления: рецепты салатов на новый год с фотографиями. Салаты на Новый год.
Двойной эспрессо www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter