"Ледачі перці"

ДРУГІ СТРАВИ
672 "Ледачі перці"
Фото -
інгредієнти:
  • Перець болгарський (заморожений) 2 пач.
  • Перець болгарський червоний 1 шт.
  • Фарш м´ясний (змішаний) 600 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Рис 250 г
  • Яйце 1 шт.
  • Сметана (15% ) 250 г
  • Приправа

Відварити рис.

фото Перець пробланшувати в окропі кілька хвилин.

Відкинути, дати стекти, остудити.

Перець свіжий очистити.

Нарізати дрібними смужками.

Цибулю дрібно нарізати, обсмажити.

Змішати фарш, яйце, цибулю. Посолити, додати будь-які приправи.

Додати рис, вимішати.

Сформувати кульки, обсмажити швидко, щоб тільки схопилися.

Щільно укласти на деко із високими бортами.

Викласти перець (свіжий і заморожений).

Сметану розвести рідко.

Залити страву, поставити у духовку хвилин на 30-40, приблизно 200 градусів. Слідкувати, щоб не підгоріло.

Гарнірувати будь-яким свіжим зеленим салатом.

Салат мясной с блином. Рецепт салат мясной.

Кулинарные рецепт пиццы с картинкой. Пицца в картинках.

Рецепты Приготовления: рецепты салатов на новый год с фотографиями. Салаты на Новый год.

как приготовить салат мимоза

Двойной эспрессо www.recepti.biz.ua