Ледачі голубці зі смаженими грибами
- Капуста білоголова 0.5 шт.
- Гриби (гливи) 500 г
- Рис 1.5 скл.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Томатна паста 1 ст.л.
- Сметана 1 ст.л.
- Сіль
- Приправа (лавровий лист, чорний перець горошком)
- Олія соняшникова 1 ст.л.
Варимо рис у підсоленій воді до напівготовності.
Тушкуємо капусту і паралельно смажимо гриби.
Через 15 хвилин додаємо в гриби сметану і смажимо ще хвилин 5.
Готуємо засмажку: спочатку обсмажуємо цибулю до золотистого кольору, потім додаємо моркву і в кінці - ложку томатної пасти розбавляємо в склянці води і додаємо туди ж.
Тепер всі інгредієнти шарами складаємо в казанок. На дно казанка наливаємо трохи соняшникової олії. Першим шаром кладемо гриби, потім рис, капусту, засмажку (всього по половині) і зверху кладемо лавровий лист і перець.
І знову в тій же послідовності кладемо інгредієнти, що залишилися, і заливаємо все склянкою підсоленої води.
Тепер казанок ставимо в розігріту духовку і залишаємо тушкуватися на півгодини.
ТутКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
www.recepti.biz.uaРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Салоны кухонной мебели: кухня с юлией высоцкой.
Рецепты с творогом фотоРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
http://recepti.biz.ua googl кулинарные рецепты сайт xoрошая кухня
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter