Ледачі голубці з гречкою
- Фарш м´ясний (змішаний) 700 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Крупа гречана 0.5 скл.
- Капуста білоголова
- Яйце куряче 1 шт.
- Томатна паста 1 ст.л.
- Сметана 3 ст.л.
- Сіль
- Перець
- Спеції
Приготувати фарш або узяти готовий (свино-яловичий).
Зварити 0,5 склянки гречаної крупи до готовності звичайним способом.
Купусту нарізати на невеликі кубики, можна соломкою. Відправити її в поліетиленовий пакет, посолити, додати 2-3 ложки води і - в мікрохвильову піч на 6-7 хвилин. Можна відварити цю капусту, як на голубці. Відкинути на дуршлак і дати стекти зайвій воді.
Нарізати цибулю дрібно. Одну головку відправити у фарш, а іншу - на сковорідку з олією.
У злегка підсмажену цибулю додати ложку томатної пасти.
Туди ж - 2-3 ложки сметани. Злегка протушкувати.
У фарш додати гречану кашу, капусту, яйця, 2-3 ложки засмажки, сіль, перець, спеції.
Все ретельно перемішати.
Деко або сковороду злегка змастити олією. Зліпити у формі котлеток і викласти.
Далі на голубці розподілити підливу-засмажку і зверху - трохи сметани.
Поставити або в духовку хвилин на 20-25, або в мікрохвильовку: гриль + мікрохвилі середні, хвилин на 15.
Куриный рулет домашнего копчения.
Рецепты даши малаховойКулинарные рецепты
Рецепт торта медовикРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Как приготовить почки говяжьи правильно видеокак приготовить почки говяжьи
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter