Ледачі голубці з гречкою
- Фарш м´ясний (змішаний) 700 г
 - Цибуля ріпчаста 2 шт.
 - Крупа гречана 0.5 скл.
 - Капуста білоголова
 - Яйце куряче 1 шт.
 - Томатна паста 1 ст.л.
 - Сметана 3 ст.л.
 - Сіль
 - Перець
 - Спеції
 
 Приготувати фарш або узяти готовий (свино-яловичий).
Зварити 0,5 склянки гречаної крупи до готовності звичайним способом.
 Купусту нарізати на невеликі кубики, можна соломкою. Відправити її в поліетиленовий пакет, посолити, додати 2-3 ложки води і - в мікрохвильову піч на 6-7 хвилин. Можна відварити цю капусту, як на голубці. Відкинути на дуршлак і дати стекти зайвій воді.
 Нарізати цибулю дрібно. Одну головку відправити у фарш, а іншу - на сковорідку з олією.
 У злегка підсмажену цибулю додати ложку томатної пасти.
 Туди ж - 2-3 ложки сметани. Злегка протушкувати.
 У фарш додати гречану кашу, капусту, яйця, 2-3 ложки засмажки, сіль, перець, спеції.
 Все ретельно перемішати.
 Деко або сковороду злегка змастити олією. Зліпити у формі котлеток і викласти.
 Далі на голубці розподілити підливу-засмажку і зверху - трохи сметани.
Поставити або в духовку хвилин на 20-25, або в мікрохвильовку: гриль + мікрохвилі середні, хвилин на 15.
![]()
Куриный рулет домашнего копчения.
Рецепты даши малаховойКулинарные рецепты
Рецепт торта медовикРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Как приготовить почки говяжьи правильно видеокак приготовить почки говяжьи
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter