Ледачі голубці у соусі із ряжанки
865
інгредієнти:
- Фарш (свинина + яловичина)
- Капуста
- Рис
- Цибуля ріпчаста
- Часник
- Спеції
- Сіль
- Ряжанка 0.7 л
- Помідор 1 шт.
- Цибуля зелена 1 пуч.
- Перець бoлгарський 1 шт.
- Зелень
- Куркума
Змішати фарш + рис + дрібно порізані цибулю, часник і капусту + сіль і спеції, сформувати голубці і трохи обсмажити у сковороді із високими бортами.
Приготувати соус, змішати ряжанку, дрібно порізані овочі, зелень, додати куркуму, сіль, гарно перемішати і залити голубці, тушкувати до повної готовності.
Салат с Рыбными консервами. Салат хе Рыбное.
Кулинарные рецепты от Tramontina - торт медовый с черносливом рецепт. Торт В Мультиварке Рецепты.
Рецепты салатов с языком с фотоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Найти рецепт салата оливье на английском языке здесь
Кулинарные сайте с фотографиямиПошаговые иллюстрированные рецепты. Тысячи кулинарных рецептов на
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі