Ледачі голубці
704
інгредієнти:
- Капуста білоголова 0.5 шт.
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Зелень (петрушка, кріп)
- Спеції (сіль і перець)
- Фарш м´ясний 700 г
- Яйце куряче 1 шт.
- Часник 3 зуб.
- Кетчуп
- Майонез
- Вершки
Капусту нашаткувати.
Цибулю нарізати півкільцями.
Зелень подрібнити.
Моркву нарізати.
Все помістити у сковороду для тушкування.
Все тушкувати до напівготовності.
У кінці додати зелень і перемішати.
Фарш перемішати із цибулею, часником і яйцем, посолити, поперчити.
Приготувати соус змішавши кетчуп, майонез і вершки 10% жирності, можна сметану.
У казанок викласти шарами.
Капуста.
Із фаршу колобки, можна котлетками сформувати і т. д.
Останній шар капуста.
Все залити соусом.
Накрити і тушкувати 30 хвилин на повільному вогні.
recepti.biz Как приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Студия дизайна интерьеров - кухня с юлией высоцкой.
ТутКулинарно-домашний сайт
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі