Ледачі голубці
614
інгредієнти:
- Капуста 400 г
- Фарш 500 г
- Рис (відварений) 200 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сметанa 250 г
- Томатна паста 250 г
- Сіль
- Перець
Капусту нарізати, залити окропом і дати постояти 10 хвилин, воду злити, капусту трохи віджати.
Цибулю дрібно порізати.
Змішати капусту, фарш, рис, цибулю, посолити, поперчити.
Із фаршу сформувати котлетки і обваляти у панірувальних сухарях.
Змішати сметану і томатну пасту.
Голубці викласти у форму для запікання, залити соусом, поставити у духовку.
Смажити при температурі 180 градусів протягом 45-60 хвилин.
Пошаговые фото рецепты праздничных блюдРецепты для фуршета на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео
Купить кондитерку: пирог в разъемной форме.
Крем для торта для украшения рецептЭфирные масла, кремы
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі