Ледачі голубці
- Капуста білоголова 1.5 кг
- Морква 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Зелень свіжа (зелена цибуля і кріп) 5 ст.л.
- Фарш (змішаний) 1 кг
- Рис (сирий) 1 скл.
- Сіль, часник, спеції
- Сметана
- Кетчуп
- Перець чорний
Капусту нашаткувати, цибулю нарізати півкільцями, моркву натерти або тонко нарізати. У фарш покласти промитий в декількох водах рис сирий і добре перемішати.
Змішати сметану і кетчуп або томатну пасту і розвести соус водою так, щоб вистачило залити голубці. Якщо капуста свіжа, вона теж дасть свій сік так, що соус може бути не дуже рідким.
Взяти каструлю для тушкування і укладати в неї пошарово, спочатку капусту, потім моркву з цибулею і зверху маленькі плоскі котлетки з фаршу. Залити шар соусом і так укласти всі продукти в тій же черзі. Довести голубці до кипіння і тушкувати під кришкою на самому маленькому вогні.
Якщо рис готовий, страва готова. При бажанні голубці можна підрум'янити в духовці посипавши тертим сиром.
Торт на день народженняИзготовление тортов на заказ
recepti.biz Польское турагентство. Польская светотехническая продукция
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter