Ледачі баклажани
- Баклажан 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Помідор 2 шт.
- Фарш м´ясний 150 г
- Перець чилі
- Томатна паста
- Сіль
- Приправа
- Сметана (йогурт)
Помити, очистити від шкірки баклажани і нарізати довільно кубиками.
Нарізати довільно цибулю і покласти її в каструлю або сковорідку з олією, спасерувати.
Нарізати перець, очистити від шкірки помідори і теж нарізати.
Потім по черзі додати у цибулю перець і помідори, і все разом знову трохи протушкувати. Потім додати фарш і обсмажити зовсім трохи все разом.
Якщо помідорів замало, додати 0,5 столової ложки томатної пасти, злегка обсмажити і додати баклажани.
Тепер додати трохи води, сіль, приправи. Накрити кришкою і тушкувати до готовності. Перед подачею на стіл у сметану додати часник і полити нею ледачі баклажани. Зі сметаною або йогуртом страва виходить особливо ніжною і смачною.
Очень вкусные салатики! Простые: салат з маринованих опеньок.
Рецепты блюд из рыбы. Рецепт блюда из рыбы.
Рецепт ужина на скорую руку из картофеляКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Мультиварка Philips - сальса рецепт с фото.
Кухонные и пищевые термометры - приготовление домашней мясной колбасы. Купить мясные продукты.
Салат с сельдереем, яблоком и куриным филе. Салат с капустой, яблоками и апельсинами.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter