Ледача котлета по-київськи
635
інгредієнти:
- Грудка куряча 500 г
- Масло вершкове
- Цибуля ріпчаста
- Хліб
- Яйце 4 шт.
- Зелень
- Сухарі панірувальні
- Спеції
Зробити фарш із грудки курячої - м'ясо перекрутити через м'ясорубку, шматочок хлібця розмочений, теж через м'ясорубку, цибулю спасерувати і пропустити через м'ясорубку. Додати 2 яйця, сіль, спеції, вимішати.
У вершкове масло додати зелень і спеції, перемішати. Розділити масло на невеликі шматочки і надати вид шишечок, загорнути у фарш, надати вигляд котлети. Яйця збити, сухарі - на тарілочку, котлети в сухарі - яйце, сухарі - яйце, на розігріту сковорідку, обсмажити з двох боків до золотистого кольору. Закрити кришкою і тушкувати ще хвилин 5-7 на маленькому вогні.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты на святую вечерю.
Вкусные рецепты с фото: печенье из творога розочки.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі