Ледача котлета по-київськи

ДРУГІ СТРАВИ
635 Ледача котлета по-київськи
Фото - Ледача котлета по-київськи
інгредієнти:
  • Грудка куряча 500 г
  • Масло вершкове
  • Цибуля ріпчаста
  • Хліб
  • Яйце 4 шт.
  • Зелень
  • Сухарі панірувальні
  • Спеції

Зробити фарш із грудки курячої - м'ясо перекрутити через м'ясорубку, шматочок хлібця розмочений, теж через м'ясорубку, цибулю спасерувати і пропустити через м'ясорубку. Додати 2 яйця, сіль, спеції, вимішати.

У вершкове масло додати зелень і спеції, перемішати. Розділити масло на невеликі шматочки і надати вид шишечок, загорнути у фарш, надати вигляд котлети. Яйця збити, сухарі - на тарілочку, котлети в сухарі - яйце, сухарі - яйце, на розігріту сковорідку, обсмажити з двох боків до золотистого кольору. Закрити кришкою і тушкувати ще хвилин 5-7 на маленькому вогні.

Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты на святую вечерю.

Вкусные рецепты с фото: печенье из творога розочки.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter