Лечо
- Капуста білоголова 400 г
- Морква (велика) 1 шт.
- Перeць болгарський 1 шт.
- Помідор (великий) 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Яйце куряче 2 шт.
- Сіль
- Олія рослинна
Всі овочі добре промити. Капусту дрібно нашаткувати. Викласти в каструлю. Ідеально підійде чавунна каструля, але можна і звичайну.
Моркву натерти на крупній тертці. Додати до капусти.
Нарізати цибулю і додати до капусти.
Нарізати перець і помідор, також додати до інших овочів. Коли всі овочі в каструлі, посолити, додати трохи води (зовсім небагато, тому що овочі дадуть свій сік), олію (приблизно 2 ст. ложки). Все перемішуємо. Ставимо на невеликий вогонь і тушкуємо.
Тушкувати хвилин 45. Час від часу помішувати. У процесі сік майже весь повинен випаруватися. Коли овочі приготуються, вбити в каструлю яйця, відразу все ретельно перемішати. Тушкувати на вогні пару хвилин і вимкнути.
Готовим со вкусом: рогалики рецепты с фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.
Готовим со вкусом - рецепты блюд из рыбы. Рецепты для мультиварки, вкусно.
recepti.biz.ua Лекарство от холода. Рецепт Юлии Высоцкой
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter