(Le Papet Vaudois)
- Цибуля-порей - 800 г
- Картопля - 400 г
- Ковбаса (з квашеною капустою saucisse vaudois, можна замінити на напівкопчену ковбасу «Одеську» або «Краківську») - 400 г
- Вино біле - 200 мл
- Оливкова олія- 3 ст. л.
- Вершки - 50 мл
- Кубик бульйонний (з травами) - 1 шт
- Оцет (винний) - 2 ст. л.
Перш ніж почати основне приготування, ставимо варити ковбаску на середньому вогні, так як прогріватися у воді вона повинна мінімум 30 хвилин.
Цибулю-порей очищаємо від верхньої зеленої частини, промиваємо і ріжемо на шматочки 2-3 см. Складаємо в каструлю, додаємо 3 столові ложки оливкової олії і тушкуємо на середньому вогні до готовності цибулі (близько 15 хвилин).
Розводимо бульйонний кубик в дуже маленькій кількості гарячої води (2 ст. л. ), змішуємо з вином і виливаємо все в каструлю до цибулі. Солимо, перчимо й залишаємо готуватися знову на 15 хвилин.
Так як у пляшці вина більше, ніж потрібно для страви, то, щоб скоротати час очікування, довелося споживати вино за призначенням.
Чистимо картоплю, ріжемо на товсті скибочки, додаємо в каструлю до цибулі і продовжуємо тушкувати до готовності картоплі (ще близько 15 хвилин). Можна додати трішки води.
Тепер вливаємо вершки і оцет, перемішуємо і трохи розминаємо , так, щоб залишилися шматочки картоплі, тому що шматочки повинні почуватися. Витримуємо на вогні ще хвилин п´ять.
Викладаємо готове картопляно-цибульне пюре на блюдо разом з ковбаскою. Подаємо одразу ж гарячим. Ковбаску можна викласти як зверху цілою, так і видавити її вміст, розім´яти виделкою і за бажанням перемішати з гарніром.
Смачного!.
Рецепты простые первые блюда тут
Рецепты блюд в петров пост www.recepti.biz.ua
Очень вкусные пончики - рецепты пончиков на кефире. Купить кефир, цены.
Рецепты блюд новогодней кухни www.recepti.biz.ua
Салат мимоза из лосося здесь
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter