(Le Papet Vaudois)

ДРУГІ СТРАВИ
703 (Le Papet Vaudois)
інгредієнти:
  • Цибуля-порей - 800 г
  • Картопля - 400 г
  • Ковбаса (з квашеною капустою saucisse vaudois, можна замінити на напівкопчену ковбасу «Одеську» або «Краківську») - 400 г
  • Вино біле - 200 мл
  • Оливкова олія- 3 ст. л.
  • Вершки - 50 мл
  • Кубик бульйонний (з травами) - 1 шт
  • Оцет (винний) - 2 ст. л.

Перш ніж почати основне приготування, ставимо варити ковбаску на середньому вогні, так як прогріватися у воді вона повинна мінімум 30 хвилин.

Цибулю-порей очищаємо від верхньої зеленої частини, промиваємо і ріжемо на шматочки 2-3 см. Складаємо в каструлю, додаємо 3 столові ложки оливкової олії і тушкуємо на середньому вогні до готовності цибулі (близько 15 хвилин).

фото Розводимо бульйонний кубик в дуже маленькій кількості гарячої води (2 ст. л. ), змішуємо з вином і виливаємо все в каструлю до цибулі. Солимо, перчимо й залишаємо готуватися знову на 15 хвилин.

Так як у пляшці вина більше, ніж потрібно для страви, то, щоб скоротати час очікування, довелося споживати вино за призначенням.

Чистимо картоплю, ріжемо на товсті скибочки, додаємо в каструлю до цибулі і продовжуємо тушкувати до готовності картоплі (ще близько 15 хвилин). Можна додати трішки води.

Тепер вливаємо вершки і оцет, перемішуємо і трохи розминаємо , так, щоб залишилися шматочки картоплі, тому що шматочки повинні почуватися. Витримуємо на вогні ще хвилин п´ять.

Викладаємо готове картопляно-цибульне пюре на блюдо разом з ковбаскою. Подаємо одразу ж гарячим. Ковбаску можна викласти як зверху цілою, так і видавити її вміст, розім´яти виделкою і за бажанням перемішати з гарніром.

Смачного!.

Рецепты простые первые блюда тут

Рецепты блюд в петров пост www.recepti.biz.ua

Очень вкусные пончики - рецепты пончиков на кефире. Купить кефир, цены.

Рецепты блюд новогодней кухни www.recepti.biz.ua

рецепты на пасху

Салат мимоза из лосося здесь

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter