Le cassoulet

ДРУГІ СТРАВИ
740 Le cassoulet
Фото - Le cassoulet
інгредієнти:
  • Квасоля (біла суха) 2 скл.
  • Свинина (філе) 300 г
  • Грудка 100 г
  • Сарделька (у натуральній оболонці) 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Часник 5 зуб.
  • Спеції (чорний перець, розмарин, чебрець, мускатний горіх, лавровий лист)
  • Сіль

Le cassoulet - Замочити на ніч білу квасолю.

Le cassoulet - Зі шматочка свинини зрізати зайвий жир, нарізати невеликими шматочками. У глибокій сковороді витопити зрізане сало, виловити шкварки і на цьому жиру обсмажити свинину до рум'яного стану. Посолити й поперчити.

фото Le cassoulet - Як тільки м'ясо зарум'яниться, додати нарізану цибулю і грубо роздавлений часник - 4 зубчики з 5.

Le cassoulet - Нарізану моркву залити гарячою водою і тушкувати все разом 40 хвилин.

Відварити квасолю, воду злити.

Le cassoulet - Грудку нарізати шматочками (свинячу шкірку при цьому теж треба зберегти).

Додати грудку до свинини, викласти квасолю, залити відваром від квасолі і тушкувати ще хвилин 40 (можна додати шматочок гусака).

Le cassoulet - Пару сардельок обсмажити на краплі олії до рум'яної скоринки, попередньо розрізавши на 4 частини.

Le cassoulet - Керамічну посудину натерти зсередини часником (залишеним зубчиком), покласти нарізані шкурки від грудки (можна додати свіжу свинячу шкіру), шар квасолі з м'ясом, потім сардельки і знову шар квасолі. Посипати щіпкою мускатного горіха, трохи розмарину і чебрецю, пару лаврових листків. Якщо необхідно, то долити ще відвару від квасолі. Поставити на півтори години в духовку при температурі 160 градусів.

Le cassoulet - Під час приготування на поверхні кассуле утворюється скориночка. Її традиційно потрібно протикати ложкою.

Le cassoulet - Подавати кассуле в тій же посудині, в якій вона і готувалася, і запивати червоним вином.

Салат с креветками: рецепты салатов с креветками с фотографиями.

Рецепт рыба на пару с фотоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Купить мясные продукты: приготовление домашней мясной колбасы.

Консервы тм Tushe - украинская кухня.

Кулинарный сайт высоцкой. Кулинарные сайты. лазанья.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter