Лазанья зі шпинатом
- Картопля 750 г
- Морква 2 шт.
- Вода 0.5 л
- Часник 2 зуб.
- Олія 1 ст.л.
- Шпинат 500 г
- Молоко 250 мл
- Сир Гауда 150 г
- Перець, сіль
- Горіх
Картоплю і моркву очистити і нарізати тонкими скибочками. У киплячій воді відварити спочатку протягом 5 хвилин, а потім протягом 3 хвилин моркву. Злити бульйон від овочів в окрему посудину. Очистити і нарізати дрібними кубиками цибулю і часник, спасерувати їх в оливковій олії до прозорості. Додати заздалегідь підготовлений шпинат і тушкувати все разом приблизно 10 хв.
Соус. Підрум'янити на вершковому маслі борошно. Влити поступово 250 мл овочевого бульйону і молоко. Довести до кипіння. Розтопити в цій масі 100 г тертого сиру, посолити і поперчити. У змащену жиром форму з високими бортами шарами викласти картоплю, моркву, шпинат, залити сирним соусом. Посипати залишками сиру. Запікати у духовці близько 30 хв.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты рождественской выпечки. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Торт на день народженняСвадебные, праздничные, корпоративные и детские торты
Ржаная закваска рецепт для хлебаУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Готовим со вкусом: кулинарные рецепты праздничных блюд. Праздничные Рецепты на любой вкус.
Грануляторы комбикорма и пеллет - салат с курицей. Салат с кукурузой и Курицей.
Салаты с фетой рецепты с фото простыеПопробуй приготовить куриный салат с капустой и изюмом! Просто и вкусно
Мюзикл Баллада о маленьком сердце - тортики фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter