Лазанья з опеньками
- Борошно 2.5 скл.
- Вода (тепла) 0.75 скл.
- Сіль 0.25 ч.л.
- Олія рослинна
- Опеньки (будь-які гриби, але ароматні) 300 г
- Цибуля 5 шт.
- Вершки (молоко) 0.75 л
- Часник 5 зуб.
- Сир твердий (плавлений) 200 г
- Яйце 2 шт.
- Кріп 0.5 пуч.
- Базилік (сухий)
- Кунжут
Тісто. У борошно всипати сіль, влити теплу воду, олію і швидко замісити м’яке еластичне тісто, яке не липнутиме до рук, за потребою додати борошно. Розділити тісто на ту кількість "колобків", скільки шарів буде. А це залежить від діаметру форми для запікання. Залишити підійти 10-15 хвилин
Розкачати кожен безпосередньо перед укладанням у форму, розтягувати не треба.
Форму обов'язково змастити маслом вершковим або олією. Викласти перший шар.
Зверху пару ложок соусу.
Потім начинка.
Знову соус.
І знову шар тіста.
Проробити цю процедуру до закінчення тіста і начинки та соусу. Верхній шар може бути як тісто, але обов'язково під соусом, так і начинка - аналогічно.
Начинка. Цибулю і часник порубати дрібно. Обсмажити з невеликою кількістю олії, додати гриби. Трохи обсмажити. Гриби, крім печериць, краще проварити.
Додати склянку молока і трохи протушкувати. Сюди ж сіль, кунжут, перець.
Сир натерти на дрібній тертці. Яйця збити, додати 2-3 ложки борошна, посолити поперчити, додати сухий базилік. Розбавити все молоком, буде рідким, так і треба, додати сир. Соус готовий.
Зібрати лазанью, як описано вище.
Тепер зібрану лазанью проткнути ножем в декількох місцях, щоб не було міхурів. І відправити в духовку на хвилин 40-50 при температурі 180-200 градусів. Запікати до красивої, рум'яної, апетитної скоринки.
Вкусные рецепты блюд: первые блюда рецепты. Необычные рецепты Шарлотки.
Рецепты тортов на любой вкус - бите скло десерт рецепт. Поможем выйти замуж в Германию.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter