Лазанья по-казахстанськи

ДРУГІ СТРАВИ
688 Лазанья по-казахстанськи
Фото - Лазанья по-казахстанськи
інгредієнти:
  • Лазанья 0.5 пач.
  • Фарш 800 г
  • Цибуля 1 шт.
  • Томатна паста 2 ст.л.
  • Сметана 2 ст.л.
  • Спеції (перець, сіль)
  • Зелень
  • Масло вершкове 50 г
  • Борошно 3 ст.л.
  • Молоко 300 мл
  • Сир
  • Олія рослинна

Сочні для беспармака відварити у підсоленій воді до готовності, злити воду і промити. 

На розігрітій олії спасерувати цибулю подрібнену. Додати до цибулі фарш. Посолити, поперчити, додати 2 ст. ложки томатної пасти, і тушкувати хвилин 5. Потім додати до фаршу 2 ст. ложки сметани. Тушкувати ще хвилин 5-10 і відставити. 

На іншій сковороді розтопити вершкове масло (1/5 стандартної пачки). Додати 2 ст. ложки з гіркою борошна, перемішати пару хвилин і влити потроху молоко, 300 мл. Помішувати пару хвилин. Посолити, поперчити. Додати свіжу зелень дрібно нарубану (кріп і кінзу) або суху суміш трав. Ще пару хвилин тримати на вогні отриманий соус, щоб загус і відставити у сторону. 

Натерти на крупній тертці сир. 

Дно форми змастити парою ложок молочного соусу. Сочні викласти рівним шаром, у нахлест лист на лист. Викласти половину фаршу рівним шаром, посипати сиром добре. На сир рівно нанести соус у вигляді грат. І знову - сочні, фарш, сир, соус, сочні. На останній ряд рясно нанести соус, що залишився і посипати рясно сиром. Відправити у духовку до золотистої скоринки.

Рецепты салатов на любой вкус - мясные салаты. Как приготовить летний салат.

www.recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Салат с кукурузой и Курицей: салат с курицей. Вкусные рецепты салата с Курицей.

ЗдесьКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте

recepti.biz.uaПирог В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты

Рецепт праздничных блюдФотографии готовых блюд и процесса приготовления

recepti.biz.uaАмериканский стаффордширский терьер. Стихи американских поэтов, биографии

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter