Лазанья по-казахстанськи
- Лазанья 0.5 пач.
- Фарш 800 г
- Цибуля 1 шт.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Сметана 2 ст.л.
- Спеції (перець, сіль)
- Зелень
- Масло вершкове 50 г
- Борошно 3 ст.л.
- Молоко 300 мл
- Сир
- Олія рослинна
Сочні для беспармака відварити у підсоленій воді до готовності, злити воду і промити.
На розігрітій олії спасерувати цибулю подрібнену. Додати до цибулі фарш. Посолити, поперчити, додати 2 ст. ложки томатної пасти, і тушкувати хвилин 5. Потім додати до фаршу 2 ст. ложки сметани. Тушкувати ще хвилин 5-10 і відставити.
На іншій сковороді розтопити вершкове масло (1/5 стандартної пачки). Додати 2 ст. ложки з гіркою борошна, перемішати пару хвилин і влити потроху молоко, 300 мл. Помішувати пару хвилин. Посолити, поперчити. Додати свіжу зелень дрібно нарубану (кріп і кінзу) або суху суміш трав. Ще пару хвилин тримати на вогні отриманий соус, щоб загус і відставити у сторону.
Натерти на крупній тертці сир.
Дно форми змастити парою ложок молочного соусу. Сочні викласти рівним шаром, у нахлест лист на лист. Викласти половину фаршу рівним шаром, посипати сиром добре. На сир рівно нанести соус у вигляді грат. І знову - сочні, фарш, сир, соус, сочні. На останній ряд рясно нанести соус, що залишився і посипати рясно сиром. Відправити у духовку до золотистої скоринки.
Рецепты салатов на любой вкус - мясные салаты. Как приготовить летний салат.
www.recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Салат с кукурузой и Курицей: салат с курицей. Вкусные рецепты салата с Курицей.
ЗдесьКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
recepti.biz.uaПирог В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Рецепт праздничных блюдФотографии готовых блюд и процесса приготовления
recepti.biz.uaАмериканский стаффордширский терьер. Стихи американских поэтов, биографии
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter