Лазанья плюс болоньєз
546
інгредієнти:
- Тісто прісне (листи лазаньї) 6 шт.
- Печериці 5 шт.
- Яловичина 370 г
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Вершки (жирні) 100 г
- Вино біле сухе 120 г
- Бульйон (яловичий) 300 г
- Помідор 3 шт.
Дрібно нарізати яловичину, червону і білу цибулю, трохи часнику. Обсмажити дуже швидко на оливковій олії. Посолити, поперчити. Додати яловичий бульйон. Тушкувати хвилин 30 в цілому, потім повільно підлити вершки і тушкувати.
Томати очищені подрібнити.
Після вершків влити швидко грам 100 крижаного білого вина і тушкувати ще. Після цього додати томати і томатну пасту.
Накрити кришкою, залишити найменший вогонь.
Листи покласти сухими, акуратно заливаючи соусом, у шари можна пакувати дрібно нарізані овочі. Зверху сир. Духовку попередньо розігріти до 180 градусів.
Час випікання - 20 хвилин.
Купить капусту - посуда для квашения капусты. Tramontina посуда.
Рецепты Приготовления - салаты с морепродуктов рецепты. Готовим со вкусом.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі