Лазанья плюс болоньєз

ДРУГІ СТРАВИ
546 Лазанья плюс болоньєз
Фото - Лазанья плюс болоньєз
інгредієнти:
  • Тісто прісне (листи лазаньї) 6 шт.
  • Печериці 5 шт.
  • Яловичина 370 г
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Вершки (жирні) 100 г
  • Вино біле сухе 120 г
  • Бульйон (яловичий) 300 г
  • Помідор 3 шт.

Дрібно нарізати яловичину, червону і білу цибулю, трохи часнику. Обсмажити дуже швидко на оливковій олії. Посолити, поперчити. Додати яловичий бульйон. Тушкувати хвилин 30 в цілому, потім повільно підлити вершки і тушкувати.

Томати очищені подрібнити.

 

 

 

 

 

Після вершків влити швидко грам 100 крижаного білого вина і тушкувати ще. Після цього додати томати і томатну пасту.

Накрити кришкою, залишити найменший вогонь.

Листи покласти сухими, акуратно заливаючи соусом, у шари можна пакувати дрібно нарізані овочі. Зверху сир. Духовку попередньо розігріти до 180 градусів. 

Час випікання - 20 хвилин. 

 

 

Купить капусту - посуда для квашения капусты. Tramontina посуда.

Рецепты Приготовления - салаты с морепродуктов рецепты. Готовим со вкусом.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter